Het team

Bij Waterland & Partners en Waterland Administraties werken enthousiaste en gemotiveerde collega’s. En dat niet alleen: we hebben passie voor ons vak, versterken elkaars talenten en vormen samen een eenheid. Door onze jarenlange ervaring beschikt ons team over expertise en de juiste kennis om de klanten optimaal van dienst te zijn.

Gaston Stouthart
Gaston Stouthart

Partner-belastingadviseur

Gaston Stouthart is fiscaal jurist en oprichter van de voorganger van ‘Waterland’. Hij is al meer dan 25 jaar actief in advisering en financiële dienstverlening. Bij Waterland is Gaston verantwoordelijk voor de fiscale advisering en neemt hij de dagelijkse leiding bij Waterland Administraties voor zijn rekening.

Cees van den Heuvel
Cees van den Heuvel

Partner-accountant

Cees van den Heuvel is in oktober 2016 toegetreden tot Waterland & Partners. Cees is bedrijfseconoom, registeraccountant en bedrijfswaardeerder. Hij brengt ruim twintig jaar ervaring mee en begon zijn loopbaan bij Akzo Nobel en Trvst Belastingadviseurs. Later bekleedde hij diverse financiële directiefuncties bij CHC Helicopter in Canada en het Verenigd Koninkrijk en is commissaris bij Airport Den Helder. Bij Waterland & Partners is hij verantwoordelijk voor accountancy en financiële advisering met betrekking tot ondernemingsplannen, fusies en overige bedrijfseconomische analyses.

Contact
  • Dorpsstraat 56A, 1121 BZ Landsmeer
  • 020 - 237 00 00
  • info@waterlandbv.nl
Nieuws

17-11-2017
Extra kosten kleding en beddengoed

... lees meer

17-11-2017
Overtollige liquiditeiten en toevoeging oudedagsreserve

... lees meer

Meer nieuws